Triade-kring

Visie
Binnen ‘Triade-kring’  van Netwerk Utrecht willen we zoekende studenten die een verlangen hebben om God (beter) te leren kennen ondersteunen.
De kernwaarden zijn:
1) een persoonlijke, vriendschappelijke benadering,
2) ruimte voor elke vraag,
3) toewijding aan een eerlijke zoektocht met anderen,
4) een actieve, lerende houding.

In een triade-kring kom je in een vaste groep van ongeveer 5 deelnemers (mannen en vrouwen) met één of twee TK-leiders (Triade-kringleiders) elke week bij elkaar. De TK-leiders zijn er om je te helpen met vragen of onderwerpen waar je graag meer van zou willen weten. Gedurende het jaar stimuleren de TK-leiders je om (samen) actief op zoek te gaan naar wat Jezus over jou en de wereld zegt.

 

”Het afgelopLousietriadekringen jaar heb ik met vier hele mooie mensen, – mijn triade-kring -, gegeten, gelachen en serieuze gesprekken gevoerd. De gesprekken gingen over God, Jezus en de Heilige Geest: Zijn leiding in ons leven, over bewustwording, over genezing en over het bestaan van oorlogen en geweld. Er was altijd ruimte om persoonlijke zaken te delen, om elkaar te steunen en verder te helpen. Kortom: van onbekenden met verschillende achtergronden en meningen, naar een hechte groep vrienden!” – Louise Weerheim